Our 2nd Annual Virtual Symposium is open for registration! Click here to learn more!

WVUOV-AALNC Presents our Second Annual

Virtual Symposium for June 24-June 25, 2022


Reserve your seat by clicking here!


After making your purchase, you can find the registration links in your email confirmation
or by viewing your order details here

June 24th, 2022

11:00 AM - 7:00 PM ET

June 25th, 2022

11:00 AM - 3:15 PM ET

Schedule

Schedule

FRIDAY, JUNE 24 (EST)

11:00-12:00 - Keli Heskett
My First Year as an LNC - the good, the bad, the ugly


15min break


12:15-13:15 - Irnise Williams
How to Build a Sustainable and Profitable Business


45min lunch break


14:00-15:00 - Sonya Moore/Therese Binfon
Behind the Brand: Building Your Back Office


15min break


15:15-16:15 - Christie Paige
COVID and LNC Case Review


15min break


16:30-17:30 - Stormy Green
Does your client require a medical exam (IME/DME)? The crucial responsibility of the nurse observer


30min break


18:00-19:00 - Optional Networking Breakout Sessions


SATURDAY, JUNE 25 (EST)

11:00-12:30 - Michael Seaver
Discovering the Truths: An Insider’s look at EMRs and Healthcare Information Technology


30min break


13:00-14:30 - Joanne Walker and Stormy Green
When a subcontractor is not a subcontractor: what every LNC needs to know


15min break


14:45-15:15 - Tina Baxter
Spiritual Renewal for Nurses: Self Care Session


Pricing & Registration